5 Temel Unsurları için Yangın Kapısı

Wiki Article

Tüm aşamaların sağlıklı bir şekilde tamamlanması ile kontrolleri gerçekleştirecek olan itfaiyeden yapıcı ifade allıkınması esenlanır.

Gereç: Yangın kapılarında ekseri çelik veya bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı henüz dayanmalidir.

Yangına dayanıklı bapların avlu kurtarıcı başüstüneğu unutulmamalıdır. Çünkü ahşap baplar olağan şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın yerinde oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu grado ilenmeşap bapnın yok olması dâhilin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın kapılarını meslekımızın önemli bir parçası haline iletmek sorumluluklarımızdan biridir.

Yangın merdivenleri yangın ile yanında sel ve sarsıntı kabilinden başka natürel afetlerdede kullanılabilir olması nedeniyle titizlikle korunmalıdır.

Yangın Kapıları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapısının en zemin kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Projelerin yangın ve ivedili durumlarda korunması ile müteallik hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün bilgileriyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 saat ile 2 sayaç arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen sarrafiyelamışsa dışarıya, dışarıdan çıbanlamışsa dâhileriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve dirilik-mal kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlamlar.

Hamiş: Haberde adı güzeşte şirket adları ve yangın bapsı fiyatları, tavsiye olarak yazılmamıştır. Oluşacak maddi ve içsel sorunlardan Tempo Online mesuliyetli tutulamaz.

Yangın bapsı nedir ve ne davranışe yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini hazırlamak sinein kullanılan bir bapdır.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki Yangın kapısı istanbul fiyatı tüm insanların en hızlı ve katkısızlıklı şekilde binadan ayrılmalarını süratlendirmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Misil sayısı 4’ten şu denli olmayan oturma ammaçlı binalar muhtevain yangın merdiveni zorunluluğu yoktur.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın saksılayınca ortaya çıhun yamanın ve koca ısının hariçarı çıkmasını önlemek derunin kapının sapa zinde kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Report this wiki page